Onze expertise

Intakeproces

In een tijd waarin iedereen maar een korte aandacht inspanning kan leveren is het belangrijk om die aandacht op de juiste manier te pakken en vast te houden. De tijd van de intakeformulieren die 12 pagina’s bevatte, is wat ons betreft al lang verleden tijd. Wij focussen ons op dat jij jouw verhaal kan vertellen en dat geïnteresseerde zich binnen 3 stappen kunnen aanmelden voor jouw product en/of dienst.

Verkoopproces

Wanneer was de laatste keer dat jij online iets bestelde? 79% van de Nederlandse bevolking boven de 12 jaar bestelde in 2020 iets online. Zo werd afgelopen jaar meer dan 696 miljoen euro besteld aan webshopaankopen. Er is dus zeker een markt voor! Maar waar sta jij, als expert? Heb jij een gedateerde webshop of heb jij een echte online etalage waar mensen graag kopen?

Leveringsproces

Herinner je je nog dat handgeschreven kaartje bij je bestelling of dat SMS bericht wat je kreeg toen je bestelling verzonden werd? Of misschien die goodie die in je pakket was toegevoegd. Misschien iets heel kleins, maar met een grote impact op jouw klanten. Dit gaat nu specifiek over fysieke verzendingen, maar dit kunnen we digitaal ook realiseren. 

Hoe we jou kunnen helpen

Vitaal Online Podcast

Gratis (wel mega waardevol)

Luister elke week naar de beste inzichten hoe je jouw expertise business winstgevend kan inrichten en runnen op een gezonde en vitale basis. Waarin jij als ondernemer/expert centraal staat ipv de randzaken die allemaal gebeuren ‘moeten’.

Ontdek in 60-90 minuten hoe jij jouw bedrijf kan transformeren naar een expertise gedreven business waarin de randzaken geautomatiseerd zijn. Laat jouw expertise het onderwerp zijn van je bedrijf in plaats van het lijdend voorwerp.

Wil jij bij de hand genomen worden om jouw business te transformeren en jouw expertisedoelen te behalen? In de 1 op 1 coachingsessie krijg jij de tips en templates die jij nodig hebt om winstgevend te worden en blijven. 

Minder verschillende diensten, maar wel meer impact?

Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business.