Intakeproces

In een tijd waarin iedereen maar een korte aandacht inspanning kan leveren is het belangrijk om die aandacht op de juiste manier te pakken en vast te houden. De tijd van de intakeformulieren die 12 pagina’s bevatte, is wat ons betreft al lang verleden tijd. Wij focussen ons op dat jij jouw verhaal kan vertellen en dat geïnteresseerde zich binnen 3 stappen kunnen aanmelden voor jouw product en/of dienst.

Voorbeeld:
Wil jij meer van jouw diensten verkopen en impact maken, zonder extra tijd uit te trekken voor nog meer ‘gratis’ strategiegesprekken? Mijn naam is: Jan Kreuk van VitaalOnline.nl. Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business. Zo ontzorgen we oa in het maken van automatische intakeprocessen, zodat jij je kan focussen op jouw expertise en de aanmeldingen automatisch binnenkomen. Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen jouw een voorbeeld intakeproces. Waarna jij de gegevens van de geïnteresseerde hebt en dus kan opvolgen, wat ook te automatiseren is.

Wat zijn de voordelen?

Hoe we je hiermee kunnen helpen

Vitaal Online Podcast

Gratis (wel mega waardevol)

Luister elke week naar de beste inzichten hoe je jouw expertise business winstgevend kan inrichten en runnen op een gezonde en vitale basis. Waarin jij als ondernemer/expert centraal staat ipv de randzaken die allemaal gebeuren ‘moeten’.

Ontdek in 60-90 minuten hoe jij jouw bedrijf kan transformeren naar een expertise gedreven business waarin de randzaken geautomatiseerd zijn. Laat jouw expertise het onderwerp zijn van je bedrijf in plaats van het lijdend voorwerp.

Wil jij bij de hand genomen worden om jouw business te transformeren en jouw expertisedoelen te behalen? In de 1 op 1 coachingsessie krijg jij de tips en templates die jij nodig hebt om winstgevend te worden en blijven. 

Meer impact zonder meer te hoeven posten?

Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business.