Leveringsproces

Herinner je je nog dat handgeschreven kaartje bij je bestelling of dat SMS bericht wat je kreeg toen je bestelling verzonden werd? Of misschien die goodie die in je pakket was toegevoegd. Misschien iets heel kleins, maar met een grote impact op jouw klanten. Dit gaat nu specifiek over fysieke verzendingen, maar dit kunnen we digitaal ook realiseren. 

Voorbeeld
Zo versturen we bij Vitaminebooster altijd een SMS bericht als pakketten verpakt zijn en verzonden gaan worden. Voegen we een handgeschreven kaartje toe en hebben we goodies die we in het pakket kunnen toevoegen. Bedenk voor jezelf wat jij zou kunnen toevoegen aan je (digitale)pakket wat voor jouw klant onvergetelijk kan zijn. 

Wat zijn de voordelen?

Hoe we je hiermee kunnen helpen

Vitaal Online Podcast

Gratis (wel mega waardevol)

Luister elke week naar de beste inzichten hoe je jouw expertise business winstgevend kan inrichten en runnen op een gezonde en vitale basis. Waarin jij als ondernemer/expert centraal staat ipv de randzaken die allemaal gebeuren ‘moeten’.

Ontdek in 60-90 minuten hoe jij jouw bedrijf kan transformeren naar een expertise gedreven business waarin de randzaken geautomatiseerd zijn. Laat jouw expertise het onderwerp zijn van je bedrijf in plaats van het lijdend voorwerp.

Wil jij bij de hand genomen worden om jouw business te transformeren en jouw expertisedoelen te behalen? In de 1 op 1 coachingsessie krijg jij de tips en templates die jij nodig hebt om winstgevend te worden en blijven. 

Meer tevreden klanten met minder marketingkosten?

Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business.