Verkoopproces

Wanneer was de laatste keer dat jij online iets bestelde? 79% van de Nederlandse bevolking boven de 12 jaar bestelde in 2020 iets online. Zo werd afgelopen jaar meer dan 696 miljoen euro besteld aan webshopaankopen. Er is dus zeker een markt voor! Maar waar sta jij, als expert? Heb jij een gedateerde webshop of heb jij een echte online etalage waar mensen graag kopen?

Voorbeeld:
Je herkent wel de struggles van een slechte webshop met lange laadtijden, toch? Vergelijk dat bijvoorbeeld met een BOL.com, Coolblue of Amazon. Je zou door het gemak alleen al gaan voor een aankoop bij die grote webshops, naast hun gunstige leveringsvoorwaarden. 

Wat zijn de voordelen?

Hoe we je hiermee kunnen helpen

Vitaal Online Podcast

Gratis (wel mega waardevol)

Luister elke week naar de beste inzichten hoe je jouw expertise business winstgevend kan inrichten en runnen op een gezonde en vitale basis. Waarin jij als ondernemer/expert centraal staat ipv de randzaken die allemaal gebeuren ‘moeten’.

Ontdek in 60-90 minuten hoe jij jouw bedrijf kan transformeren naar een expertise gedreven business waarin de randzaken geautomatiseerd zijn. Laat jouw expertise het onderwerp zijn van je bedrijf in plaats van het lijdend voorwerp.

Wil jij bij de hand genomen worden om jouw business te transformeren en jouw expertisedoelen te behalen? In de 1 op 1 coachingsessie krijg jij de tips en templates die jij nodig hebt om winstgevend te worden en blijven. 

Meer verkopen met minder moeite?

Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business.