Waarom Vitaal Online?

In een tijd waarin er van alles mogelijk is en veel informatie verkrijgbaar is, maar ook veel misinformatie verkondigd wordt staat Vitaal Online klaar om jouw te helpen aan een vitale maar ook werkbare strategie om jouw expertise business winstgevend te krijgen en te houden, zodat jij vitaal je klant kan blijven bedienen waarin jij het best in bent -> Jouw expertise.

Wij ondersteunen je door géén informatie achter te houden, die essentieel is voor het starten en doorbouwen aan jouw werkbare strategie binnen jouw expertise business. Die informatie zullen we verspreiden via onze podcast, masterclasses, één op één trajecten en business add-ons zoals: strategie in één dag of het bouwen van jouw expertise platform.

Ik hoop je snel eens te spreken!
Groetjes Jan Kreuk
Eigenaar VitaalOnline.nl

Brede expertise: Van breinkennis tot werkbare strategieën

"Ik heb meerdere malen samen met Jan gewerkt en deze heb ik als zeer positief ervaren. Als coach heeft hij mij begeleid en gesteund in situaties waar ik zelf nog niet veel ervaring mee had. Zijn manier van coachen is heel persoonsgericht en daarbij gebruikt hij een positieve benadering wanneer er obstakels overwonnen worden. Doordat Jan de nodige trainingen heeft gevolgd en ervaring heeft in het coachen van mensen, weet hij zich goed aan te passen aan de ander. Wanneer de ene uitleg niet goed begrepen wordt, houdt het daar niet op. Jan zal een andere manier van uitleggen gebruiken waarbij hij je zal stimuleren om zelf ook na te denken.  Daarnaast is Jan erg betrokken, duidelijk en geïnteresseerd, dat maakt het dat hij prettig is in de omgang. Coachen en kennis overdragen zijn één van Jan z'n grootste passies. Dat is te merken zodra je met hem aan de praat raakt en daarom raad ik hem zeker aan." - SARA

Meer over Jan:

Jan is, als NLP Master Practitioner, een expert op het gebied van gedrag, het herkennen van patronen en het doorbreken hiervan. Als verpleegkundige heeft hij veel ervaringen in zowel ziekenhuizen als GGZ, waar hij naast zijn verpleegkundige handelen en coördineren, meerdere projecten en afdelingen opzette en daarbij bijvoorbeeld inspeelde op hoe het brein en lichaam samenwerkt.

Als ondernemer leidde Jan meerdere bedrijven, zijn focus ligt nu vooral op het coachen van ondernemers die zich volledig willen focussen op hun expertise maar het daarin lastig vinden om de juiste stappen te zetten. Waarbij hij hen helpt bij het creëren van een werkbare strategie, waarin hij zowel het adviserende gedeelte als het uitvoerende gedeelte op zich kan nemen. Daarin past hij zijn ervaringen toe die hij heeft opgedaan bij het lanceren van Vitaminebooster door het effectief inzetten van een websitecampagne. 

Daarnaast werkt Jan met alleen maar samen met ondernemers die 100% passie hebben voor hetgeen ze doen, waardoor de kwaliteit hoog is als hij dingen aan andere experts uitbesteedt. Aangezien er in ieder project met meerdere experts wordt samengewerkt, wordt er gesproken over ‘wij’. 

Onze expertise

Intakeproces

Effectievere intakes zonder dagen heen en weer mailen

Verkoopproces

Word betaald op basis van jouw expertise ipv de laagste prijs

Leveringsproces

Ga voor dié WAUW-ervaring na aankoop bij (digitale) aflevering

Samenwerken om jouw missie te volbrengen.

Wij coachen ondernemers die zich volledig willen focussen op hun expertise maar het daarin lastig vinden om de juiste stappen te zetten naar een werkbare strategie.

4 redenen waarom experts kiezen voor Vitaal Online?

Een persoonlijke connectie

In de hedendaagse samenleving gaat alles zo vluchtig en snel dat persoonlijke connecties vaak verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vandaar gaat Jan in zijn gesprekken net die stap verder om te vinden waar jij wat aan hebt. Jan heeft een goede luisterhouding, waardoor hij advies kan geven waar je echt iets aan hebt.

Begrijpbare uitleg

Je hebt de keuze gemaakt om een expert mee te laten kijken naar je huidige resultaten. Het klikt goed, maar na een tijdje stoort het dat hij/zij alleen maar woorden waar jij niets van snapt, herkenbaar? Jan legt alles op een begrijpbare manier uit en mocht je dan nog een vraag hebben? Stel je vragen!

Out-of-the-box denken

Door de kennis, kunde en ervaring weet Jan dat geen enkel persoon hetzelfde is, zo werkt de ene methode niet direct ook voor de ander. Door de juiste vragen te stellen over jou, jouw organisatie en jouw ideale klant kan Jan jou inzicht en advies geven over welke strategie het beste voor jou kan gaan werken.

Ervaringsdeskundige

Veranderingen zijn vooral lastig als je ze alleen moet doen en zeker als je nog weinig tot geen ervaring hebt in hetgeen je wilt gaan doen. Jan geeft jou dat benodigde steuntje in de rug en door eerlijk met je te zijn helpt hij jou richting jou gewenste einddoel, hoe ver weg het soms voor jou kan lijken.

Van 3 bedrijven naar één organisatie

Het ontstaan van Jan de Vitamineman

Gedeelde focus is geen focus, volgens Jan. Zo besloot Jan in mei 2020 al de zaken die afleidde van zijn expertise stop te zetten en zich volledig op zijn passie voor vitaal ondernemerschap te richten. Daarom wordt hij ook gekscherend: ‘Jan de Vitamineman’ genoemd.

Jouw verhaal vertellen en daarmee omzet genereren?

Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business.