Laat voeding je medicijn zijn,
en je medicijn je voeding.

Hippocrates

Werkwijze

Een afspraak maken bij vitaalonline.nl kan op twee manieren:

 1. Je hebt behoefte aan een kort advies. Je bent gezond en je gebruikt geen geneesmiddelen. Ik geef je een advies om je gezondheid te ondersteunen. Het advies bestel je in de webshop.
 2. Je koopt een haaranalysetest in de webshop en plant direct het online consult in de agenda.

Kort advies

Elk advies is persoonlijk onderbouwd. Jolanda van Niftrik werkt met voedingsadviezen, orthomoleculaire supplementen, homeopathie, aroma’s en edelstenen.

Kosten: €9,95.
Je betaalt de kosten via iDeal. Je ontvangt een korte vragenlijst. Op basis van jouw antwoorden ontvang je een adviesrecept ter ondersteuning van je gezondheid.

Let op! Dit advies is geschikt ter ondersteuning van jouw gezondheid. Het advies is niet geschikt bij klachten of medicijngebruik. 


Haaranalyse

De haaranalyse bestaat uit twee mogelijke programma’s:

Haaranalyse basis - €125

 • Uitgebreide haaranalyse
 • Voedingssupplementadvies
 • Lifestyleadvies met aanpak van klachten
 • Online consult - mogelijkheid om het advies te bespreken
 • Programma van 90 dagen
 • Twee extra vervolggesprekken

Haaranalyse uitgebreid - €225

 • Uitgebreide haaranalyse
 • Voedingssupplementadvies
 • Lifestyleadvies met aanpak van klachten
 • Online consult - mogelijkheid om het advies te bespreken
 • Programma van 90 dagen
 • Twee extra vervolggesprekken

Stappenplan haaranalyse

 1. Na aankoop ontvang je een stappenplan.
 2. Je stuurt een haarmonster toe volgens de instructies op de website.
 3. Je vult de vragenlijst in en stuurt deze in.
 4. Je maakt een afspraak als je de haaranalyse wil bespreken. (niet verplicht)
 5. Ontvang een advies op maat. Aan de hand van je resultaten ontvang je een innameadvies voor voedingssupplementen, homeopathie en/of energetische druppels.
  Het advies bevat een link naar de webshop waar je de aanbevolen producten kunt bestellen.
 6. Kies je voor een haaranalyse uitgebreid dan heb je na de eerste maand het eerste controlegesprek. Het tweede gesprek vindt na twee maanden plaats.

Na de aankoop van een haaranalyse ontvang je het stappenplan met daarin de vragenlijst en de mogelijkheid om een vervolggesprek te plannen.

Haren insturen, hoe werkt dat? 

Je stuurt voor aanvang van het gesprek een haarmonster toe. Neem met een pincet vijf haren uit het kuiltje in je nek. Neem haren die niet geverfd zijn. Doe de haren in een tissue of keukenrol en verstuur samen met je naam en adresgegevens naar mij toe.

Let op: voor de haaranalyse is het belangrijk dat ik de haren de volgende dag ontvang. Let bij het versturen goed op de lichting van de brievenbus. Deze tijden kunnen per locatie verschillen, dus controleer dit altijd voordat je de haren verstuurt. Je kunt haren versturen op maandag tot en met vrijdag, maar niet op zaterdag of zondag.

Tijdens het gesprek bespreken we de uitslagen van je scan en de vragenlijst die je ingevuld hebt. Aan de hand van deze resultaten ontvang je een advies op maat en stuurt Jolanda je voedingssupplementen, homeopathie of op maat gemaakte energetische druppels toe.

Kies je voor de mogelijkheid inclusief twee vervolggesprekken, dan heb je na de eerste maand het eerste controlegesprek. Het tweede gesprek vindt na twee maanden plaats.

Je betaalt de kosten via iDeal bij aankoop van de haaranalyse.

* Voor supplementen betaal je door middel van een betaalverzoek.
De supplementen worden met DHL of PostNL naar je verzonden.

Het is belangrijk dat ik de haren de volgende dag in huis heb. Let bij het versturen goed op de lichting van de brievenbus. Deze tijden kunnen per locatie verschillen, dus controleer dit altijd voordat je de haren verstuurt. Je kunt haren versturen op maandag tot en met vrijdag, maar niet op zaterdag of zondag.

Neem je gezondheid in eigen hand

Zet vandaag de eerste stap en maak een afspraak. Gezonder leven is écht makkelijker dan je denkt en de winst is enorm! contact

Contact

06-38935052

info@vitaalonline.nl

Kraaijeven 4B
5386 LH Geffen
(alleen op afspraak)

Volg Vitaalonline

© 2020 Vitaalonline - Jolanda van Niftrik | Webdesign Ontwerp van C