Producten aanbod

Vitaal Online Podcast

Gratis (wel mega waardevol)

Luister elke week naar de beste inzichten hoe je jouw expertise business winstgevend kan inrichten en runnen op een gezonde en vitale basis. Waarin jij als ondernemer/expert centraal staat ipv de randzaken die allemaal gebeuren ‘moeten’.

Vitaal Online Masterclass

Vanaf €97

Ontdek in 60-90 minuten hoe jij jouw bedrijf kan transformeren naar een expertise gedreven business waarin de randzaken geautomatiseerd zijn. Laat jouw expertise het onderwerp zijn van je bedrijf in plaats van het lijdend voorwerp.

Vitaal Online 1 op 1 traject

Vanaf €997

Wil jij bij de hand genomen worden om jouw business te transformeren en jouw expertisedoelen te behalen? In de 1 op 1 coachingsessie krijg jij de tips en templates die jij nodig hebt om winstgevend te worden en blijven. 

Vitaal Online in één dag

Vanaf €2997

Geen tijd om weken over en weer te converseren? Wil je gasgeven en snel een winstgevende strategie op tafel hebben waarmee je aan de slag kunt? Vitaal Online in één dag is jouw ‘way-to-go’. 

Product expertise business add-ons

Product opslag

Vanaf €30 /maand

Laat jouw producten bij ons magazijn leveren, dan slaan wij de producten veilig op. Worden jouw producten op pallets geleverd? Geen probleem, wij hebben een palletwagen en genoeg spierballen om de producten in schappen te leggen als dat nodig mocht zijn.

Product verzending

Vanaf €7,95 per pakket

Jouw product laten versturen via onze orderpicking-  en verzendservice? Dat kan, wij gaan namelijk voor de beste unboxing ervaring bij jouw klant. Een extra flyer, goodie of spaarkaart? Hoe meer, hoe beter! En door ons contract met PostNL verzend je met aanzienlijke korting.

Wil jij een concreet aanbod voor jouw ideale klant?

Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business.