Expertise aanbod

Digitale masterclasses en templates overzicht

Ik geloof dat het hebben van een systeem essentieel is en een heldere denkwijze over je concept binnen je bedrijf je uitgangspunt hoort te zijn. Zeker in een tijd als deze, met veel onzekerheid en de vele mogelijkheden als ondernemer door de techniek, is het steeds lastiger dan ooit om de juiste focus te bewaren. Ga bij jezelf na welk thema jouw passie en drive geeft om mensen verder mee te helpen. Vaak zit je dan al op het punt waar je zijn moet en bouw daar je systemen omheen!
 

Met de digitale masterclasses ontdek je vaak al binnen 60-90 minuten hoe jij jouw bedrijf kan transformeren naar een expertise gedreven business waarin de randzaken geautomatiseerd zijn. Met de templates verkort je de tijd van bedenken en het bouwen van de automatiseringen, daarbij heb je inzicht in alle tools die wij gebruiken zodat jij zo gemakkelijk mogelijk jouw business kan automatiseren.

Laat jouw expertise het onderwerp zijn van je bedrijf in plaats van het lijdend voorwerp.

Coming soon!

Introductie masterclass:

"De enige 3 stappen die jij nodig hebt om volledig te focussen op jouw expertise door middel van een werkbare & schaalbare strategie"

Toegang voor €5,- €197,-

Ontdek in 60-90 minuten hoe jij jouw bedrijf kan transformeren naar een expertise gedreven business waarin de randzaken geautomatiseerd zijn. Laat jouw expertise het onderwerp zijn van je bedrijf in plaats van het lijdend voorwerp.

Expertise masterclasses:

Virtuele coaching dag:

Samenwerken om jouw missie te volbrengen.

Wij coachen ondernemers die zich volledig willen focussen op hun expertise maar het daarin lastig vinden om de juiste stappen te zetten naar een werkbare strategie.

Trajecten op maat

Vitaal Online 1 op 1 traject

Vanaf €997

Wil jij bij de hand genomen worden om jouw business te transformeren en jouw expertisedoelen te behalen? In de 1 op 1 coaching sessie krijg jij de tips en templates die jij nodig hebt om winstgevend te worden en blijven. Zo kan je zelf (of samen met mij) aan de slag. 

Vitaal Online platform bouwen

Vanaf €2997

Wil jij de benodigde systemen aan elkaar koppelen, maar heb je geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? Of wil je je webshop integreren met een track & trace provider voor jouw verzendingen? Vitaal Online bouwt, koppelt en test jouw platform voor een naadloze integratie. 

Wil jij een concreet aanbod voor jouw ideale klant?

Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business.