Contact

Veel gestelde vragen

Haha, nee zeker niet! Practise what you preach. Zo heeft hij verschillende onderdelen/ randzaken uitbesteedt aan mensen die daarin veel meer passie en expertise hebben. En zie onder het kopje “Tools” welke systemen hij gebruikt.

De trend van deze tijd is dat meer en meer online plaatsvindt. Mocht je om welke reden dan ook een fysieke afspraak willen maken, dan staan we daar zeker voor open.

Ja zeker! Ook als je samenwerkt met een freelancer is het mogelijk om deze mee te nemen in dit proces. Zeker als hij of zij jouw processen runt met betrekking tot de ingezette veranderingen.

Binnen elk betaald traject zit begeleiding, in het ene traject meer dan in het andere. Dit is vooraf goed aangegeven zodat je ook op basis daarvan de juiste keuze kan maken voor een traject.

Intakeprocedure van aanvragen​
Nadat jouw aanvraag bij Vitaal Online.nl is binnengekomen en Jan ernaar heeft gekeken, wordt via de mail een bericht gestuurd om een datum en tijd te plannen om de uitkomsten telefonisch te bespreken en te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn en wat jouw wensen zijn binnen een samenwerking. Wanneer het tot een wederzijde overeenkomst is gekomen om samen te werken, wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste meeting en worden zaken als facturatie geregeld. Daarmee is de samenwerking officieel begonnen.

Inventarisatie van hulpvraag
In de fysieke of virtuele geplande afspraak wordt het ingevulde vragenformulier nogmaals doorlopen en wordt alles in detail bekeken, zodoende kan Jan duidelijk krijgen waar hij zich op heeft te focussen in de komende periode. Zo wordt er besproken wat jij zelf wil en kan betekenen in het proces en waar Jan bij kan ondersteunen. 

Keuzes maken​
In deze fase van de samenwerking gaan we kijken hoe we jouw hulpvraag om kunnen zetten naar een werkbare strategie, zodat jij jouw expertise (geautomatiseerd) verder kan laten verlopen. Zo kijken we naar welke website en marketingcampagnes passen bij jouw professie en kijken we hoe jij op korte termijn al resultaten kan behalen. Hierin kan Jan een adviserende rol hebben, maar ook een uitvoerende zoals het onderzoeken van de mogelijkheden voor jouw situatie en/of professie.

(Eind)resultaat​
Nu we alles duidelijk hebben besproken, is het tijd voor het uitwerken van de werkbare strategie. In deze fase zetten we alle tools (oftewel: hulpmiddelen) in, die we in de vorige fase hebben besproken, en koppelen we alles aan elkaar zodat jij jouw doel behaald wat we in het eerste gesprek hebben gesteld. Zo werken we de to-do lijst af en werken we toe naar de lancering van jouw werkbare strategie om jouw expertise zichtbaar te krijgen. Hierin kan Jan een adviserende rol hebben, maar ook een uitvoerende zoals het koppelen van systemen en/of het bouwen van campagnes.

We zijn er geen fan van, aangezien één uur vaak te kort is om daadwerkelijk resultaten te behalen als men 1 op 1 werkt. In sommige trajecten maken we uitzonderingen zoals bijvoorbeeld brainstormsessies, maar dat is meer uitzondering dan regel. Voor één los uur rekenen we, inclusief alle kosten: €175,- (excl. BTW)

Hoe we je direct kunnen helpen

Vitaal Online Podcast

Luister elke week naar de beste inzichten hoe je jouw expertise business winstgevend kan inrichten en runnen op een gezonde en vitale basis. Waarin jij als ondernemer/expert centraal staat ipv de randzaken die allemaal gebeuren ‘moeten’.

Vitaal Online Masterclass

Ontdek in 60-90 minuten hoe jij jouw bedrijf kan transformeren naar een expertise gedreven business waarin de randzaken geautomatiseerd zijn. Laat jouw expertise het onderwerp zijn van je bedrijf in plaats van het lijdend voorwerp.

Vitaal Online 1 op 1 traject

Wil jij bij de hand genomen worden om jouw business te transformeren en jouw expertisedoelen te behalen? In de 1 op 1 coachingsessie krijg jij de tips en templates die jij nodig hebt om winstgevend te worden en blijven. 

Meer vragen behandelen in minder tijd?

Wij helpen ondernemers met het creëren van een werkbare strategie in hun expertise business.